Erzincan’da Coğrafi İşaretler Eğitimi verildi

Erzincan’da Coğrafi İşaretler Eğitimi verildi Eğitim kapsamında, coğrafi işaretli ürünlerin denetimi, amblem kullanımı ve tescil ettirenin hak ve sorumlulukları gibi konular detaylı bir şekilde ele alındı. Özener, yaptığı açıklamada, bu eğitimlerin Erzincan’ın ekonomik, kültürel ve turistik potansiyelini daha da güçlendireceğine olan inancını dile getirdi. Özener, coğrafi işaretlerin bir bölgenin veya ülkenin özgün ürünlerini ve kültürünü...

Erzincan’da Coğrafi İşaretler Eğitimi verildi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erzincan’da Coğrafi İşaretler Eğitimi verildi

Eğitim kapsamında, coğrafi işaretli ürünlerin denetimi, amblem kullanımı ve tescil ettirenin hak ve sorumlulukları gibi konular detaylı bir şekilde ele alındı. Özener, yaptığı açıklamada, bu eğitimlerin Erzincan’ın ekonomik, kültürel ve turistik potansiyelini daha da güçlendireceğine olan inancını dile getirdi.

Özener, coğrafi işaretlerin bir bölgenin veya ülkenin özgün ürünlerini ve kültürünü temsil etme potansiyeline sahip olduğunu vurguladı. Bu eğitimlerin, yerel üreticilerin, işletmelerin ve kamu kurumlarının bilinçlenmesine katkı sağlayarak, bu değerlerin korunmasını ve tanıtılmasını destekleyeceğine inandığını belirtti.

Erzincan’da Coğrafi İşaretler Eğitimi verildi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.